1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Kluisbergen

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Kluisbergen
Oudenaardebaan 2 0002, 9690 Kluisbergen
• Voeding interesseert je?
• Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap?

Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken:

Meewerken in het filiaal:
  • Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,...
  • Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums.
  • Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen.
  • Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Ondersteunen leidinggevende:
Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie. 

 Profiel
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in verkoop. Je bent gebeten door net dat tikkeltje meer binnen het verkoopteam. Je staat open voor flexibele roosters en weekendwerk. Hygiëne vind je zelf belangrijk en zien we weerspiegeld worden in jouw werk.

Aanbod
Je komt meteen in aanmerking voor een vast contract. Gedurende de eerste weken word je intern opgeleid door jouw collega’s en filiaalverantwoordelijke. Daarnaast krijg je extra opleiding en begeleiding door een opleidingsverkoopster, die geregeld in jouw filiaal langs komt. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf, dat investeert in opleidingen en (door)groeikansen biedt. Werken dicht bij huis is bij ons een troef.