Filiaalverantwoordelijke Buurtslagers Delhaize regio Lokeren

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

Filiaalverantwoordelijke Buurtslagers Delhaize regio Lokeren
Rivierstraat 15, 9080 Beervelde
• Een team aansturen is jouw ding?
• Winkelbeheer is jouw ambitie?

Een filiaalverantwoordelijke bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken:
  • Winkelbeheer: uurroosters en werkplanning opmaken - resultaten opvolgen - bestellingen plaatsen - …
  • Leidinggeven: aansturen en coachen van het team - werken aan een sterk team - voeren van selectiegesprekken, functioneringsgesprekken - …
  • Meewerken in het filiaal: vleesproducten verwerken - bereidingen maken - koelmeubels aanvullen - kwaliteit, hygiëne en veiligheid bewaken - …
Profiel
Ervaring in een leidinggevende functie is een plus. Je bent gemotiveerd, flexibel, stressbestendig en commercieel ingesteld. Je bent een teamplayer en hebt zin voor verantwoordelijkheid.
Aanbod
Een bediendecontract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris. Een boeiende en gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf. Een bedrijf dat investeert in opleidingen en (door)groeikansen biedt. Werken dicht bij huis is bij ons een troef.