STAGE Marketing & Communicatie (hogeschool/universiteit)

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

STAGE Marketing & Communicatie (hogeschool/universiteit)
Groendreef 10, 9880 Aalter


Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.

Functieomschrijving

Zowel voor studenten communicatie, fotografie als grafische vormgeving biedt de dienst Marketing & Communicatie een leerrijke stage in een dynamische omgeving aan. Met 4 communicatiecollega’s, 3 fotografie-experts en 4 grafische cracks zal je perfect ondersteund worden.

Jouw taken als stagiair(e) Marketing & Communicatie:

  • Je werkt enerzijds mee met de collega’s van interne communicatie: intranetberichten en afgeleiden opstellen, meehelpen met de nieuwsbrief, creatieve inbreng geven in functie van lopende projecten, enz.
  • Je staat anderzijds ook in voor de externe communicatie: meehelpen met de folder, berichten verzinnen voor onze Facebookpagina’s, creatieve inbreng geven in functie van lopende acties, enz. Daarnaast mag je ook enkele redactionele taken opnemen zoals het nalezen van zowel interne als externe communicatie.

Jouw taken als stagiair(e) Grafische Vormgeving:

  • Je verleent je grafisch talent bij de opmaak van de folder, de nieuwsbrief en ander commercieel drukwerk (flyers, affiches, enz.)
  • Daarnaast help je ook met het digitale luik: website, sociale mediaposts, enz.

Als stagiair(e) Fotografie zal je voornamelijk in de weer zijn met food- en portretfotografie.

Profiel

  • Je bent student(e) aan een hogeschool of universiteit binnen een opleiding fotografie, grafische vormgeving of communicatie.
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar onze hoofdzetel in Aalter, bereikbaar per auto, trein, bus of fiets.

 

Aanbod

Een takenpakket op jouw maat, daar gaan we voor.

Je komt terecht in een groeiend voedingsbedrijf met een familiale ingesteldheid dat investeert in talent. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil maken we met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

We bieden jou een stageplaats van op de afdeling Marketing & Communicatie. Daar zal je samen met een leuke groep collega’s alles in goede banen helpen leiden.

 

Wil jij onze stagiair zijn?

Lijkt het je wel wat? Solliciteer dan online of neem contact op met HR-medewerker Katia De Greve op 09 216 73 10.