STAGE Marketing & Communicatie (secundair onderwijs)

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

STAGE Marketing & Communicatie (secundair onderwijs)
Groendreef 10, 9880 Aalter


Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.

Functieomschrijving

Ben je altijd benieuwd naar de mening van anderen? Ben jij daarnaast degene die de puntjes op de ‘i’ zet? Dan is deze stageplaats zeker iets voor jou!

Tijdens je stageperiode bij de afdeling Marketing & Communicatie sta je in voor het opnemen, afnemen en verwerken van een interne of externe enquête. Daarvoor word je op weg gezet en ondersteund door tal van collega’s.

Profiel

  • Je bent leerling in het 6de middelbaar.
  • Je bent vertrouwd met het Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint).
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar onze hoofdzetel in Aalter, bereikbaar per auto, trein, bus of fiets.

 

Aanbod

Een takenpakket op jouw maat, daar gaan we voor.

Je komt terecht in een groeiend voedingsbedrijf met een familiale ingesteldheid dat investeert in talent. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil maken we met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

We bieden jou een stageplaats op de afdeling Marketing & Communicatie. Daar zal je samen met een leuke groep collega’s alles in goede banen helpen leiden.

Wil jij onze stagiair zijn?

Lijkt het je wel wat? Solliciteer dan online of neem contact op met HR-medewerker Katia De Greve op 09 216 73 10.