STAGE Procesingenieur

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

STAGE Procesingenieur
Groendreef 10, 9880 Aalter


Omdat we blijven groeien, laten we jonge mensen graag kennismaken met ons bedrijf.

Functieomschrijving

Je bent geïnteresseerd in de werking van een productieafdeling en je wil het de medewerkers zo eenvoudig mogelijk maken? Dan is deze stageplaats bij de afdeling Werkvereenvoudiging zeker iets voor jou!

We willen je graag laten kennis maken met onze productie en de mogelijkheid geven om in één afdeling een werkvereenvoudigingsproject te doen.

Je maakt een keuze uit één van de volgende afdelingen: Vleesbereidingen, Gehaktbereidingen, Slicing, Keuken of Salades. Onder begeleiding van enkele collega’s werk je mee en mag je er ook een aantal tools in de praktijk uitwerken (bv. 5W1H, Kipling-vragen, omloopplan maken, supply chain support, enz.).

Uiteindelijk krijg je daarnaast ook de kans om een halve dag mee te werken in elke afdeling. Een leerrijke ervaring die je veel inzicht zal geven in onze werking.

Profiel

  • Je bent student(e) aan een hogeschool of universiteit.
  • Je bent vertrouwd met het Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint, OneNote).
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar onze hoofdzetel in Aalter, bereikbaar per auto, trein, bus of fiets.

 


 


 

Aanbod

Een takenpakket op jouw maat, daar gaan we voor.

Je komt terecht in een groeiend voedingsbedrijf met een familiale ingesteldheid dat investeert in talent. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil maken we met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

We bieden jou een stageplaats op de afdeling Werkvereenvoudiging. Daar zal je samen met een tiental collega’s alles in goede banen helpen leiden.

Wil jij onze stagiair zijn?

Lijkt het je wel wat? Solliciteer dan online of neem contact op met HR-medewerker Katia De Greve op 09 216 73 10.