STAGE Junior districtleider (hogeschool/universiteit)

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

STAGE Junior districtleider (hogeschool/universiteit)
Groendreef 10, 9880 Aalter

Functieomschrijving

Je omringt je graag met mensen en bent gezegend met het culinaire retail-gen? Dan is deze stageplaats zeker iets voor jou!

Tijdens je stageperiode loop je mee met zowel een filiaalverantwoordelijke als een districtleider. Samen staan jullie in voor de commerciële doelstellingen, de financiële opvolging en het personeelsbeleid van een Bon’Ap- of Buurtslagersfiliaal.

Een greep uit je takenpakket:

  • Je vertaalt het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk in jouw filiaal.
  • Je coördineert de verkoopactiviteiten samen met de filiaalverantwoordelijke of districtleider. Met concrete acties optimaliseer je de resultaten van je team.
  • Je neemt administratieve taken zoals tijdsregistraties, klachtenbehandeling en afwezigheden voor je rekening.
  • Je coacht en motiveert medewerkers met een ontwikkelings- en talentgerichte aanpak.
  • Je werkt samen met de HR business partner op volgende domeinen: vacatures, opleiding, ontwikkeling van medewerkers, evaluatie- en functioneringsgesprekken, …
  • Je waakt over procedures omtrent kwaliteit, hygiëne en veiligheid en stuurt bij waar nodig.

Profiel

  • Je volgt een bachelor- of masteropleiding in de richting van retail, voeding, catering of horeca.
  • Je hebt leiderschapspotentieel en haalt energie uit het motiveren van een team.
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar een Bon’Ap- of Buurtslagersfiliaal in jouw buurt. Ga dat alvast eens na op bonap.be of buurtslagers.be.

 

Aanbod

Een takenpakket op jouw maat, daar gaan we voor.

Je komt terecht in een groeiend voedingsbedrijf met een familiale ingesteldheid dat investeert in talent. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil maken we met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

We bieden jou een fijne stageplaats in jouw regio. Daar zal je alles, onder begeleiding van een ervaren districtleider, in goede banen helpen leiden.

 

Wil jij onze stagiair zijn?

Lijkt het je wel wat? Solliciteer dan online of neem contact op met HR-medewerker Katia De Greve op 09 216 73 10.