STAGE Filiaalverantwoordelijke

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

STAGE Filiaalverantwoordelijke
Groendreef 10, 9880 Aalter

Functieomschrijving

Je bent geïnteresseerd in de gang van zaken van een winkel en voelt je als een vis in het water als je een team mag leiden? Dan is deze stageplaats bij een Bon’Ap of Buurtslagers in jouw buurt zeker iets voor jou!

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Winkelbeheer: je helpt uurroosters en werkplanningen op te maken, volgt resultaten op en plaatst bestellingen.
  • Leidinggeven: je coacht jouw team naar goede resultaten en werkt samen met hen aan een sterke onderlinge band. Daarnaast bied je ondersteuning bij selectie- en functioneringsgesprekken.
  • Meewerken in het filiaal: je bereidt traiteurproducten, helpt mee in het atelier om vleesproducten te maken en vult de koelmeubels aan. Daarbij hou je steeds rekening met kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

 

Profiel

  • Je volgt een opleiding in de richting van retail- of winkelmanagement, voeding of catering.
  • Je werkt gestructureerd, hygiënisch en gaat altijd voor dat tikkeltje meer.
  • Je bent een stressbestendige teamplayer met zin voor verantwoordelijkheid.
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar een Bon’Ap- of Buurtslagers-filiaal in jouw buurt. Ga dat alvast eens na op bonap.be of buurtslagers.be.

 

Aanbod

Een takenpakket op jouw maat, daar gaan we voor.

Je komt terecht in een groeiend voedingsbedrijf met een familiale ingesteldheid dat investeert in talent. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil maken we met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

We bieden jou een fijne stageplaats in jouw regio. Daar zal je samen met een team enthousiaste collega’s alles in goede banen helpen leiden.

 

Wil jij onze stagiair zijn?

Lijkt het je wel wat? Solliciteer dan online of neem contact op met HR-medewerker Katia De Greve op 09 216 73 10.