Financial Consultant (outsourcing) – Gent

Financial Consultant (outsourcing) – Gent
Omschrijving

Om de groei van onze product line Outsourcing te ondersteunen zijn we op zoek naar een bijkomende Finance Professional voor ons kantoor in Gent.

Als je ondernemend bent en zoekt naar vrijheid en zelfstandigheid, dan ben je bij BDO Outsourcing zeker aan het juiste adres. Afhankelijk van jouw talenten en ambities word je ingeschakeld in generalistische of meer gespecialiseerde projecten op de Finance afdeling van toporganisaties.

Welke projecten kan je hierbij verwachten?
  • Je ondersteunt de klant bij het uitvoeren van de operationele taken in accounting, controlling, credit management, treasury management, …
  • Je neemt deel aan gevarieerde projecten (bijvoorbeeld change management bij de implementatie van nieuwe IT-systemen).
  • Je geeft de klant advies over mogelijke verbeteringen aangaande interne procedures, IT-systemen, …
  • Als consultant word je ingezet op projecten van zowel korte duur (enkele maanden) als projecten van lange duur (tot 2 jaar). Jouw klanten situeren zich in de regio Gent.
Je profiel
  • Je hebt een bachelor of master behaald (of gelijkwaardig door extra ervaring).
  • Je hebt al een eerste relevante ervaring in de wereld van Finance (vb. als consultant, (junior) accountant, …).
  • Naast volledige beheersing van het Nederlands, kan je je ook uitdrukken in het Frans en/of het Engels.
  • Je onderscheidt jezelf van anderen door je leergierigheid, motivatie en positieve ingesteldheid.
  • Je weet ondertussen al dat autonomie en verantwoordelijkheid in je job gepaard gaan met voldoende flexibiliteit. Je bent in staat om ook te presteren als het drukker is, want als teamspeler weet je dat je er niet alleen hoeft voor te staan.
  • Je bent analytisch ingesteld en je kan je analyses door je vlotte communicatie-skills ook duidelijk overbrengen.
Ons aanbod

Binnen BDO kom je terecht in een professionele organisatie waarbij een pragmatische en persoonlijke aanpak centraal staat. De menselijke waarden worden niet uit het oog verloren: om werk en privé zo goed mogelijk in balans te houden is er de mogelijkheid tot thuiswerk, vanuit het dichtstbijzijnde BDO-kantoor in je buurt of kan er flexibel omgegaan worden met het uurrooster. Daarnaast krijg je via onze "flexpool" de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten van andere business practices. Zodoende kan je een carrière uitbouwen in functie van je eigen passies en interesses. Onze BDO Academy kan hierbij de nodige ondersteuning bieden.