Junior Digital Advisory Consultant (start september 2023)

Omschrijving

BDO Digital Advisory maakt deel uit van de BDO Digital afdeling die instaat voor het geven van advies over en de realisatie van digitale transformatie bij onze klanten. De afdeling Digital Advisory staat de klant bij en ontzorgt de klant in het ganse traject van de digitale transformatie die zij wilt doormaken. Dankzij onze pragmatische aanpak bezorgen we onze klanten een efficiënte oplossing, compleet van analyse tot implementatie. Op die manier groeien we uit tot een effectieve en betrouwbare partner van onze klanten.

Ons team bestaat uit erg gedreven, enthousiaste, leergierige mensen in een goede mix tussen kennis/ervaring met het potentieel voor groei voor de medewerkers. Met onze ruime dienstenportfolio kunnen we volledige oplossingen aan onze klanten aanbieden die tegelijk ook onze medewerkers kansen bieden voor hun verdere ontwikkeling in technische dan wel menselijke en organisatorische onderdelen van klantenrelaties.

De uitdaging

Als business consultant binnen Digital Advisory ondersteun je de klant in één of meerdere onderdelen van het traject van de digitale transformatie die zij wilt doormaken, van definitie tot en met implementatie van de visie. Dat traject begint bij het bepalen van zowel de business als IT strategie van de klant. Samen met de klant breng je die strategieën en de bijhorende noden in kaart. Eens de strategie gekend is, kan een passende oplossing gedefinieerd worden. Je bekijkt samen met de klant hoe de gekozen oplossing best gerealiseerd wordt en welke partijen daarvoor nodig zijn. Je coördineert de implementatie en zorgt voor een mooi resultaat bij de klant.

Om dit alles te realiseren heb je direct contact met de klant. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren zoals mobiliteit, transport en logistiek, steden en gemeenten, enz.

Je zal je kennis en expertise opbouwen door op projecten bij klanten te werken, ondersteund door ervaren BDO Digital collega’s. Daarnaast wordt er ook bekeken welke trainingsnoden er zijn en zul je de nodige opleidingen, relevant voor jouw werk, kunnen volgen.

Je profiel
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een masterdiploma (bijvoorbeeld burgerlijk ingenieur, industrieel ingenieur, handelsingenieur, TEW, informatica).
 • Je beschikt over een sterk analytisch en abstract denkvermogen. Je bent communicatief, flexibel en resultaatgericht en bewust van de toegevoegde waarde van het werken in team en van een intense samenwerking met klanten, eindgebruikers en leveranciers om tot maximale resultaten te komen. Je kan zelfstandig werken en bent voldoende stressbestendig om ook oplossingen te vinden in crisissituaties.
 • Je hebt zin om mee te bouwen aan een groeiende en innovatieve afdeling.
 • Je bent nieuwsgierig om verschillende sectoren en klanten te leren kennen.
Ons aanbod

What’s in it for you?

 • Een start in een generalistische positie om zo zelf te ontdekken bij welk soort klanten, taken of specialisaties je je helemaal in je element voelt. Na de startersdagen bouw je samen met je andere startende collega’s je eigen carrière uit.
 • Steeds meer verantwoordelijkheid, al staat je team steeds voor je klaar om je verder te helpen.
 • BDO Academy, die een hele reeks aan opleidingen aanbiedt om je zowel op persoonlijk als vaktechnisch vlak te laten groeien.
 • Onze “flexpool” die je toelaat van projecten uit andere business lines te proeven.
 • De mogelijkheid om bijvoorbeeld van thuis uit te werken of vanuit het dichtstbijzijnde kantoor en flexibele werkuren.
 • Een competitief salarispakket voorzien van vele interessante voordelen (waaronder een netto onkostenvergoeding, firmawagen, GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, etc.)
 • Werken binnen een bedrijf met een geïntegreerd duurzaamheidsbeleid rond o.a. klimaatimpact en inclusieve diversiteit, dat actief bijdraagt aan de UN Sustainable Development Goals.

Knikte je gedurende de hele vacature volmondig ‘ja’? Aarzel dan niet om ons zo snel mogelijk jouw cv op te sturen! Hopelijk tot snel, nieuwe collega!