Manager Accountancy Hasselt

Manager Accountancy Hasselt
Omschrijving

Als professionele raadgever en coach van ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven, ga je de zaakvoerders helpen hun strategie en bedrijfsplan uit te voeren. Om dit te doen, kan je rekenen op de hulp van een multidisciplinair team. Als BDO accountancy expert ben je enerzijds een centraal aanspreekpunt dat waakt over de klantenbelangen en anderzijds de verantwoordelijke voor het superviseren van een professioneel team.

Om ons team te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Manager voor ons kantoor in Hasselt.

Je verantwoordelijkheden

Als Manager Accountancy zal je op een actieve manier jouw klantenportefeuille beheren. Je onderhoudt op regelmatige en constructieve basis klantenrelaties en ontwikkelt op deze manier een regionaal netwerk. Je zal de naambekendheid van het bedrijf vergroten door actief deel te nemen aan verschillende seminaries, colloquia, aan conferenties en aan werkgroepen evenals door het nauwkeurig onderzoeken en later publiceren van artikels.

In het kader van jouw functie zal je waken over de evolutie van de business unit alsook over de samenwerking van het team. Daarenboven zal je ook de goede werking van de operationele taken superviseren en dit alles terwijl je de kwaliteit voor de klant kan garanderen. Door jouw opvolging en interventies zal je de medewerkers motiveren en ondersteunen opdat er een optimale uitwisseling van informatie tussen de verschillende collega’s kan gegarandeerd worden. In je rol van coach zal je ervoor zorgen dat alle leden van jouw team kunnen groeien.

Je profiel
  • Je beschikt over een master met een specialisatie in Finance, Accountancy of Handelswetenschappen
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie of omgeving
  • Je bent lid van het IAB
  • Je kent de regio en je beschikt over de vaardigheden om hier een netwerk van contacten te ontwikkelen op korte termijn
  • Van nature uit extravert, ben je in staat om een samenwerking aan te gaan met klanten waarbij je een luisterend oor biedt
  • Je kan rekenen op sterke vaardigheden op het vlak van accountancy
  • Je kan je vlot uitdrukken in Frans en Engels
  • Je bent van nature uit kalm, georganiseerd en je bezit over een sterk analytisch en logisch denkvermogen
Ons aanbod

Je maakt deel uit van een groep met een uitstekende reputatie, die kan terugvallen op een sterke internationale organisatie. BDO biedt je de mogelijkheid jouw capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische, boeiende en open bedrijfscultuur, met ruimte voor autonomie en groei.