Verpleegkundige - sociotherapeut 80% - 100% voor Sophia 3 (zorgprogramma Ouderen)

Verpleegkundige - sociotherapeut 80% - 100% voor Sophia 3 (zorgprogramma Ouderen)
Info afdeling
Zoek je een organisatie waar je jezelf mag zijn en waar ook gezorgd wordt voor jouw ontwikkeling? Dan heten we je graag welkom bij UPC Duffel. Onze verschillende afdelingen liggen verspreid over een groot, groen domein, elk gericht op een eigen doelgroep en specialisatie. Tóch is er veel samenwerking en samenhorigheid tussen de afdelingen onderling en met de ondersteunende diensten, wat voor een warme sfeer zorgt. Bij UPC Duffel zorgen we er dagelijks voor dat patiënten  stap voor stap de regie over hun leven weer in eigen handen kunnen nemen.
Om het multidisciplinaire team van onze opnameafdeling voor ouderen te versterken, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige- sociotherapeut. Patiënten komen terecht op Sophia 3 met cognitieve problemen en een psychoseproblematiek. Je maakt hierbij écht een verschil voor de patiënten en hun familie.
Omschrijving
Wat mag je verwachten?
 • Je begeleidt het dagelijkse leven van de leefgroepen en volgt ook individuele patiënten op en je hebt een (getraind) observerend oog waar je goed op weet te anticiperen.
 • Je neemt deel aan het teamoverleg waar jouw observaties en bevindingen bijdragen aan het behandelplan van de patiënt
 • Je moedigt de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de patiënten aan maar kan hier ook grenzen in aangeven
 • Je kan het hoofd koel houden indien je moet inspringen bij crisissituaties op de afdeling.
Als je het leuk vindt kan je als verpleegkundige ook studenten begeleiden tijdens hun opleidingstraject. Uiteraard vinden we het ook interessant als je mee denkt over hoe we onze zorg verder kunnen ontwikkelen.
Profiel
Jouw profiel:
 • Naast het behalen van je diploma (en visum) in de verpleegkunde heb je een sterke interesse in het werken met senioren.
 • Het hebben van enige (stage-)ervaringen binnen de geestelijke gezondheidszorg of geriatrie is een pluspunt, maar is geen must.
 • Je bent betrokken, kan je goed inleven en communiceert op een respectvolle manier.
 • Daarnaast ben je enthousiast, flexibel, gericht op samenwerken en kan je relativeren. Ook humor wordt geapprecieerd!
 • Het werken in wisselende diensten schrikt je niet af. De vroege shift begint om 6u45 en eindigt om 14u45 uur. De late shift begint om 13u00 en is afgelopen om 21u00. Heel sporadisch kan je worden gevraagd om een nachtshift voor jouw rekening te nemen.
Aanbod
Nog steeds enthousiast? Dan geven we je graag informatie over ons aanbod:
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur (80%-100%). Hier hoort natuurlijk een verloningspakket (volgens IFIC-barema) aan vast met overname van de relevante werkervaring.
 • Als werkgever hebben we oog voor jouw behoeften en ambities. Wil je switchen van afdeling of zorgprogramma? Dat is bespreekbaar!
 • Je krijgt toegang tot Benefits@Work, met talloze interessante kortingen op reizen, media, mode,….
 • Daarnaast geven we je 6 extra verlofdagen naast de 20 wettelijke vakantiedagen en krijg je een gratis hospitalisatieverzekering, naast een attractiviteits- en eindejaarspremie.
Solliciteer voor
12-7-22
Contactpersoon
Kim Maes
Telefoon
015 30 40 86