Rengøringsleder Seawest

Rengøringsleder Seawest
Kantoor/Park
Seawest
Type ledig stilling
Fuldtid
Antal åbne stillinger
1
Jobbeskrivelse

Motiverende og engageret rengøringsleder søges…

Er du klar til at gå forrest, er du dygtig til at lede og motivere andre? Så er det måske lige dig, vi står og mangler som rengøringsleder på Landal Seawest.

Vi ønsker at skabe de bedste gæste oplevelser på vores parker, derfor har vi stor fokus på at vores medarbejder er engageret og motiveret så vi sikre at alle arbejder for at skabe denne oplevelse for gæsterne.

Landal Seawest er vores største park så det stiller store krav til vores rengøringsafdeling, både i planlægning og udførelse.

Arbejdsopgaver

Med reference til PM Manager vil rengøringsleder stå for den daglige drift.
- Personaleansvar og direkte ledelse af ca. 30 medarbejdere.
- Administrere vagtplaner, budget og sikre optimal drift efter belægning på centeret.
- Have ansvaret for daglig drift, herunder udarbejdelse af årsplaner.
- Kvalitetssikring - sikre at rengøringen lever op til de aftalte standarder.
- Understøtte og motivere medarbejdere, samt sikre udvikling og de rette   kompetencer i medarbejderstaben.

Vi søger en ny medarbejder, der:
- Har ledelsesmæssig erfaring.
- Har god kendskab til rengøringsfaget.
- Arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften.
- Er teamplayer, som finder samarbejde let og naturligt.
- Kan motivere og engagere.
- Har erfaring med Microsoft Office pakken.
- Har kendskab til og gerne erfaring med ressourcestyringssystem.
- Har lyst til at arbejde på tværs i en uformel organisation, der er præget af korte         kommandoveje og en åben dialog.

Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og   godt humør er en naturlig del af hverdagen
- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at   skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster
- Hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig   feedback
- Løn efter kvalifikationer

Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 7 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via link på Jobnet. Der bliver afholdt samtaler løbende og vi lukker opslaget ned når den rette er fundet. Der er tale om en stilling som ønskes besat hurtigst mulig - vi venter dog gerne på den rette. Vil du vide mere kontakt PM Manager Thomas Brink.

Midt i den smukke vestjyske natur ligger Landal Seawest i gåafstand til strand og skov. Her kan hele familien opleve klitterne i Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her finder I nogle af de bedste vandre- og mountainbikeruter i Danmark. Planlæg en dagstur med børnene og kør den korte tur til Legoland, eller besøg Henne Golfklub hvor der er mulighed for at spille hele året rundt. Efter en aktiv dag udendørs kan I nyde en lækker middag i Brasseriet på parken. Ferieparken har et indendørs badeland, badmintonbaner og et fitnesscenter. Børnene kan lege frit i det indendørs legeland og på legepladsen. Afslut dagene med familien med et spil bowling, minigolf eller fodbold.