Business controller – Lead Senior Park administrator.

Business controller – Lead Senior Park administrator.
Kantoor/Park
Varde
By
Varde
Type ledig stilling
Job
Antal åbne stillinger
1
Timer
Fuldtid
Intro

Til vores finansteam søger vi en erfaren Business controller/ Lead Senior Park administrator.

Om stillingen

Du vil blive afdelingens drivende kraft i forhold egne projekter og ansvarsområder. Her vil du samarbejde med dine danske kollegaer, økonomifunktioner fra søsterselskaber i både Holland og en række andre lande, der kan forekomme begrænset rejseaktivitet i stillingen. Vi forventer du på sigt tager et mindre ledelsesansvar for det lille finansteam.

Herudover vil du være med til at sikre effektive processer og compliance. Der er mulighed at præge processer og arbejdsgange, da mange systemer stadig er nye.

Beskrivelse
  • Analyser
  • Kontrol, forklare og fortolkning af balance, P&L, cash flow
  • Fortolke og anvende grundlæggende IFRS samt de skattemæssige konsekvenser
  • Backup/lead på lønkørsel/systemer
  • Årsregnskab og kontakt til revisor
  • Sparringspartner for manager
  • Deltagelse i div. projekter – nyt økonomi system, HR system og lign.
  • Optimere processer
  • Ad hoc
Din profil

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og besidder gode analytiske evner. Desuden er du nysgerrig i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, og du er vant til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver, samtidig med at du trives med at samarbejde med kollegaer både lokalt og internationalt.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomifaget. Hertil kommer minimum 5 års erfaring som controller/økonomifunktion, uddannelsesmæssig gerne en HD-R eller Cand.merc.aud. men ikke et krav.

Du har naturligvis solid erfaring med Excel, er velbevandret i moderne ERP-systemer samt gerne kendskab til løn og lønkørsel/systemer. Udover dansk i skrift og tale, begår du dig også godt på engelsk, da vores koncernsprog er engelsk og der er daglig samarbejde international.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et lille team, hvor du vil have stor indflydelse på dagligdagen, opgaver og egen udvikling. Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og en del af en international virksomhed, hvor der er fokus på trivsel og udvikling. Vi har hovedkontor i Varde, men der mulighed for arbejde dage på vores park i Middelfart eller hjemmefra.

Vi ønsker at besætte stilling hurtigst muligt, men venter gerne på den rette. Bemærk der er tale om en fuldtids stilling. For mere information om stillingen kan i kontakte Niels Erik Buch på mail: niels.buch@landal.com eller HR Advisor Kristian Søholm på mail: kristian.soholm@landal.com.