Welkom op ons vacatureportaal!

AZ Sint-Jozef Malle is een ambitieus algemeen ziekenhuis en een belangrijke speler in het regionale zorglandschap. Naast de tweedelijnszorg bieden we een waaier aan specialisaties. Professionele en warme zorg, daar staan we voor! Onze staf van 125 artsen en bijna 800 medewerkers maken hier samen dagelijks werk van. Samen met Bethanië zijn we gevestigd op een groen domein in Malle-Zoersel.

AZ Sint-Jozef Malle en Bethanië maken deel uit van vzw Emmaüs, HR-ambassadeur 2019. Emmaüs voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit.

Meer informatie over ons ziekenhuis vind je op onze website.

Heb je een vraag omtrent je sollicitatie of wil je graag hulp bij het indienen van je kandidatuur? We helpen je graag verder!
Contacteer Jan Van Haeren of Veerle Taelemans via dit mailadres.

In navolging van de instructies van de Federale Overheid met betrekking tot de bestrijding van het Corona-virus zien wij ons als organisatie genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen betreffende de lopende vacatures.
We willen een maximale bescherming garanderen en de verdere verspreiding van het virus indijken. Mochten maatregelen wijzigen, in navolging van overheidsinstructies, dan zullen we die op onze website publiceren. Gelieve die regelmatig te consulteren.
Gesorteerd op:
Zoek in de vacaturenaam:
« 1 »
1 - 10 / 10
« 1 »
1 - 10 / 10